Open Dag 11 sept ’22

Gratis Workshops Open dag Totaldance

11 sept ’22

Beste bezoeker/ cursist,

Graag willen we je uitnodigen voor deelname aan de workshops van onze open dag op 11 sept vanaf 11.30 uur.
Op het programma staan verschillende workshops  Merengue Fusion, Salsa en Bachata voor beginnende en gevorderde dansers! Reserveer jouw deelname door in de programmapagina van de open dag te registreren.  Wij gaan aanstaande zondag een leuk en gezellig feest van maken. Kom jij ook?

 

Proeflessen week (12 t/m 16 sept)

PROEFLESSEN WEEK 12 T/ 16 SEPTEMBER ’22
Heb je niet deel kunnen nemen aan de workshops van de Open dag en wil je eerst een cursus proberen voordat inschrijft? Dan kun je tijdens de eerste lesweek een of meer proeflessen nemen. Hiervoor dien je je op te geven via het inschrijfformulier.

Deelname aan proeflessen week is uitsluitend bedoeld voor cursisten/bezoekers die niet deel hebben genomen aan de open dag.

Het programma van de proeflessenweek = week 1 van het lesrooster voor alle dansvakken.

Merengue Fusion

NIEUW! Merengue Fusion
Wil jij mooie solo moves ontwikkelen en dansen op Afro House, Reggaeton, Merengue en Afro-pop? Dan is Merengue fusion wat voor jou. Vanaf  vrijdag 16 sept ’22 starten we de cursus! Bij merengue fusion leren we jou op de strakke beats van deze dansstijlen bewegen. Dit seizoen hebben we naast de solo-variant ook nog een module partnerwork ontwikkeld.

Naast deze onderdelen zit de les vol met humor en fun-elementen. Elke vrijdag wordt voor jou een avondje uit! Wil je een keer mee proefdraaien? Sluit dan aan op vrijdag!

Salsa LA techniek & Styling XXL

Miguel en Marlou zijn weer terug op vrijdagen! Vanaf vrijdag 16 september starten we met het vernieuwde Salsa LA programma!
Zij gaan zowel beginners als gevorderde lessen geven. Op vrijdagen besteden meer diepgang aan de volgende vaardigheden:

  • Techniek
  • Styling
  • Dansconditie
  • Muzikaliteit

Naast deze onderdelen zit de les vol met humor en fun-elementen. Elke vrijdag wordt voor jou een avondje uit! Wil je een keer mee proefdraaien? Sluit dan aan op vrijdag!