Skip to content

Total Dance

Total Dance: Dancing in to memories !

Total Dance is dé dansschool om te leren dansen in Breda. Ons team bestaat stuk voor stuk uit leden die pure passie hebben voor dans; we staan allemaal te trappelen om onze passie en kennis aan jou over te dragen! Leer het Total Dance team kennen

Visie

Dansschool Totaldance streeft ernaar een bruisend hart van dans en gemeenschap te zijn, waar de warmte van gezelligheid en de passie voor dans samenkomen. Wij zien onze school als een thuisbasis waar mensen elkaar ontmoeten, verbinden, samen groeien en positieve dansherinneringen opbouwen, zowel op de dansvloer als daarbuiten.

Ons team is de ruggengraat van onze gemeenschap. Onze teamleden zijn zowel docenten als entertainers. Wij zetten ons in voor continue ontwikkeling en vermaak van onze cursisten en zorgen ervoor dat hun talenten en inzet erkend en gewaardeerd worden. In onze school wordt salsa, Bachata en Merengue niet alleen onderwezen; het wordt beleefd en gedeeld in een sfeer die zowel ontspannend (met humor) als stimulerend is. Onze docenten zijn goed in hun vakken Salsa-Bachata-Merengue, en brengen hun vaardigheden over met een mix van professionaliteit en persoonlijke aandacht.

Bij Totaldance is elke cursist een belangrijk lid van onze dansfamilie. Wij moedigen onze cursisten aan om zichzelf te ontwikkelen en plezierige dansherinneringen op te bouwen. We bieden een ondersteunende omgeving waarin iedereen, ongeacht het niveau, zich aangemoedigd voelt om nieuwe stappen te zetten, zowel letterlijk als figuurlijk.

Wij geloven dat dans meer is dan beweging; het is een middel om mensen samen te brengen, een gevoel van gemeenschap te creëren en mooie herinneringen op te bouwen.

Strategische focus

Strategisch focussen wij ons op 4  markten:

  1. Groepslessen
  2. Feesten BoschA en Mariposa
  3. Breed aanbod van Workshops & Bootcamp
  4. Entertainment & shows concepten gericht op festivals

Total Dance Missie

  1. Creëren van een levendige en warme gemeenschap. We streven ernaar een plek te zijn waar mensen elkaar ontmoeten, vriendschappen bloeien en de passie voor dans in elke stap gevoeld wordt.
  2. Het bieden van een omgeving waarin docenten en teamleden zich gewaardeerd en gesteund voelen in hun professionele groei, en waar de kunst van salsa-bachata-merengue niet alleen wordt onderwezen maar ook gedeeld met vreugde en enthousiasme.
  3. Het creëren van een inspirerende en ondersteunende omgeving waar cursisten persoonlijke groei doormaken en docenten goed zijn in hun vak. Dit wordt uitgedragen in een mix van entertainment en techniek.
Miguel

Eigenaar/Docent

Salsa / Bachata 

Total Dance visie

Bij TotalDance kan men niet alleen een goede danser of danseres worden maar in het proces wordt ook de sociale en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. Total Dance verbindt mensen, niet alleen met elkaar maar ook met zichzelf!

 

Total Dance missie

Het belangrijkste is dat mensen over die eerste drempel stappen en gaan dansen. Total Dance maakt die drempel gelijk met de vloer om zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met dans en zo onze boodschap te kunnen verspreiden

 

Laagdremeligheid

Dansen is spannend, zeker voor beginners! Bij Total Dance zorgen wij voor een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Jij hoeft je alleen te concentreren op wat belangrijk is: Dansen!

Persoonlijke aanpak

Iedereen leert anders. Onze leraren maken tijdens de les tijd vrij om jou persoonlijk aandacht te geven.

Innovatief

Wij willen jou blijven boeien! We blijven op de hoogte van de laatste danstrends en we vullen ons aanbod regelmatig aan met nieuwe concepten.

Diversiteit

Smaken verschillen en veranderen. Door ons aanbod breed te houden zorgen we ervoor dat jij kan afwisselen naar behoefte. Wil je even wat anders? Geen probleem! We hebben keuze zat.

Ervaringen van cursisten

Leren dansen?

Schrijf je vandaag in en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!