Skip to content

Total Dance

Total Dance: Gedreven door passie!​

Total Dance is dé dansschool om te leren dansen in Breda. Ons team bestaat stuk voor stuk uit leden die pure passie hebben voor dans; we staan allemaal te trappelen om onze passie en kennis aan jou over te dragen! Leer het Total Dance team kennen

Het begin van Total Dance

Het verhaal van Total Dance begint op een terras waar twee Salsafanaten, Miguel en Ruben, zaten te praten over hun passie.  Beiden doen niets liever dan hun passie en kennis overdragen van dat wat hun zoveel voldoening geeft: DANSEN!
Ze besluiten de handen in één te slaan en de rest is geschiedenis….

Een totaal dansconcept

Onze ambitie is om met Total Dance een plek te creëren waar iedereen die wil leren dansen dat ook, zoveel mogelijk, op zijn of haar eigen manier kan doen en vooral met de dansstijl(en) die hem of haar het meest aanspreken. We willen Total Dance laten uitgroeien tot een totaal dansconcept met voor ieder wat wils!

Total Dance Visie

Vaak zien we dat de nadruk bij danslessen ligt op het uittellen van pasjes en het maken van vaste danspatronen en dat de essentie wordt vergeten. Dans is een vorm van zelfexpressie! Om jezelf uit te kunnen drukken moet je weten wat je voelt op het moment dat je gaat dansen en je moet je gevoel durven uiten. In onze ideale danswereld danst iedereen zoals hij of zij is. Zonder vrees! Zonder oordelen!

Total Dance Missie

De hele wereld aan het dansen maken! Onze missie is om je op een laagdrempelige en aangename manier kennis te laten maken met dans. Samen bouwen we aan jouw skills zodat je met zelfvertrouwen de dansvloer op stapt en vol overgave danst!

Ruben

Eigenaar/Docent

Salsa Cubana

Miguel

Eigenaar/Docent

Salsa LA / Bachata Moderna

Total Dance visie

Bij TotalDance kan men niet alleen een goede danser of danseres worden maar in het proces wordt ook de sociale en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. Total Dance verbindt mensen, niet alleen met elkaar maar ook met zichzelf!

 

Total Dance missie

Het belangrijkste is dat mensen over die eerste drempel stappen en gaan dansen. Total Dance maakt die drempel gelijk met de vloer om zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met dans en zo onze boodschap te kunnen verspreiden

 

Laagdremeligheid

Dansen is spannend, zeker voor beginners! Bij Total Dance zorgen wij voor een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Jij hoeft je alleen te concentreren op wat belangrijk is: Dansen!

Persoonlijke aanpak

Iedereen leert anders. Onze leraren maken tijdens de les tijd vrij om jou persoonlijk aandacht te geven.

Innovatief

Wij willen jou blijven boeien! We blijven op de hoogte van de laatste danstrends en we vullen ons aanbod regelmatig aan met nieuwe concepten.

Diversiteit

Smaken verschillen en veranderen. Door ons aanbod breed te houden zorgen we ervoor dat jij kan afwisselen naar behoefte. Wil je even wat anders? Geen probleem! We hebben keuze zat.

Ervaringen van cursisten

Leren dansen?

Schrijf je vandaag in en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!