TOTALDANCE

Het begin

Het verhaal van TotalDance is begonnen met twee leraren die dezelfde passie voor dans en de motivatie delen om mensen bij elkaar te brengen en te verbinden. Om deze passie en motivatie zoveel mogelijk te verspreiden hebben we juist samenwerking nodig.

 

Waarom TotalDance

Op muziek figuren maken in steeds dezelfde volgorde vinden we bij TotalDance geen dansen. Je kan alleen voldoening halen uit je dans als je er je eigen gevoel en emotie in kwijt kan. Iedereen is anders, een eigen unieke persoonlijkheid met eigen gevoelens en emoties. TotalDance geeft je kennis en de juiste technieken maar het alléén jijzelf kan jouw dans tot iets unieks maken. Dus Daarom TotalDance!

Visie & Missie

TOTAL DANCE VISIE

Bij TotalDance kan men niet alleen een goede danser of danseres worden maar in het proces wordt ook de sociale en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. Total Dance verbindt mensen, niet alleen met elkaar maar ook met zichzelf!

TOTALDANCE MISSIE

Het belangrijkste is dat mensen over die eerste drempel stappen en gaan dansen. Total Dance maakt die drempel gelijk met de vloer om zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met dans en zo onze boodschap te kunnen verspreiden

Laagdrempeligheid

Dansen is spannend, zeker voor beginners! Bij TotalDance zorgen wij voor een gemoedelijke en ontspannen sfeer waardoor jij alleen maar hoeft te concentreren op wat belangrijk is: Dansen!

Persoonlijke aanpak

Iedereen leert anders. Onze leraren maken tijdens de les tijd vrij om jou persoonlijk aandacht te geven.

Partnerschap

Toon 100% inzet en wij zullen er alles aan doen om jou de beste danser te laten worden die je kan zijn!

Testimonials

Leren dansen?

Schrijf je vandaag in en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!