Kizomba dansen bij Total Dance

Wil jij Kizomba leren dansen in Breda? Bij Total Dance ben je aan het juiste adres. Wij geven les in de twee populairste stijlen: Urban Kiz en Kizomba Fusion. Urban Kiz is strak en compact waar Kizomba Fusion veel vrijheid geeft om te improviseren en te experimenteren. Het allerbelangrijkste bij Kizomba is, is dat je plezier hebt tijdens het dansen. Kizomba betekent nota bene ‘feest’. Om het plezier voor jou en je danspartner te maximaliseren, is het belangrijk dat je een goede connectie maakt met elkaar. Het beheersen van de leid- en volgtechnieken helpt hier natuurlijk bij maar het begrijpen van de muziek is net zo belangrijk. Wij leggen hier veel nadruk op zodat je zelf leert “spelen” met de muziek en de dans en je een geheel eigen stijl kan ontwikkelen.

 

Waarom Total Dance?

 

Wij van Total Dance vinden het belangrijk dat iedereen geniet van het dansen. We willen ontwikkeling bij onze dansers zien in combinatie met het plezier van het samen zijn. Onze Kizomba lessen draaien om het ‘feest’ waar het voor staat. Samen met onze dansdocenten leer je de basics in combinatie met humor en het plezier dat je beleeft van het dansen. Er zijn voldoende assistenten aanwezig die jou de kans geven om voldoende vragen over Kizomba te stellen. Ben je geïnteresseerd in Kizomba Fusion of Urban Kiz? Bekijk onze Kizomba agenda voor de data en de lesuren. We hebben verschillende dagen in de week wanneer we Kizomba aanbieden.

Urban Kiz

De Urban Kiz is een dans die voortkomt uit de traditionele Kizomba. De muziek wordt gekenmerkt door een zeer diepe bas en heeft invloeden van RnB, Rap, Hip Hop en Ghetto Zouk muziek. Urban Kiz wordt compact en strak gedanst. De verschillende mogelijkheden voor tempowisselingen en richtingsverandering maken de Urban Kiz een veelzijdige en uitdagende dans

Wat ga je leren?

Beginners

Hier komt een korte tekst

Improvers / Intermediate

Hier komt een korte tekst

Advanced

Hier komt een korte tekst

KIZOMBA FUSION

Fusie of fuseren is het samengaan van minimaal twee “dingen”. De Kizomba Fusion pakt het heerlijke en het subtiele van de traditionele kizomba en laat dat samensmelten met het strakke en compacte van de Urban Kiz. Hierdoor ontstaat er een geheel eigen Kizombastijl die de dansers veel vrijheid geeft om te improviseren en te experimenteren.

Wat ga je leren?

Beginners

Hier komt een korte tekst

Improvers / Intermediate

Hier komt een korte tekst

Advanced

Hier komt een korte tekst

Neem contact met ons op

Iedereen kan leren dansen maar bij Total Dance leer je veel meer dan alleen dat; je leert je maximaal plezier halen uit je dans. Wij geloven echter dat dans nog veel meer kan doen. Maar dat kan je beter ervaren tijdens onze lessen! Wil je je inschrijven voor een proefles, heb je nog vragen of wil je gewoon een keer langskomen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@totaldance.nl. Bij Total Dance helpen we je graag!

Bekijk ook onze andere dansstijlen

SALSA

BACHATA

Kizomba leren dansen?

Start met de cursus Kizomba en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!