Skip to content

Salsa Ladystyling

LADYSTYLING PAGINA TOATALDANCE BREDA

Ladystyling Breda

Stralend en zelfverzekerd dansen! Dat is Salsa Ladystyling bij Total Dance. Ontdek wat onze Salsa Ladystyling cursus te bieden heeft. Leer hoe je jouw dansvaardigheden kunt verbeteren en je persoonlijke stijl kunt ontwikkelen. Sluit je aan bij onze bruisende dansgemeenschap en deel in de positieve energie die ladystyling te bieden heeft. 

Prijzen Ladystyling

Onze cursus ladystyling duurt 3 maanden en bestaat uit 10 lesweken van 1 uur per les. 

Bij combinatie van een Salsa LA cursus (Beginner, Improver, Intermediate of Advanced) met een Ladystyling cursus betaal je slechts € 47,50 euro (in plaats van € 95) voor een cursus ladystyling

evenementen l;adystyling totaldance Breda

Workshop Ladystyling voor beginners

salsa LA workshop beginners
 • Vr 15 Dec 19.00-20.00
 • Vr 12 Jan 19.00-20.00

Workshop Ladystyling voor intermediate

Salsa LA ladsytyling intermediate workshop
 • Vr 15 Dec 20.00-21.00
 • Vr 12 Jan 20.00-21.00

3 Daagse Cursus Ladystyling

mini cursus ladystyling salsa LA Breda TOtaldance
 • Vr 15 Dec 21.00-22.00
 • Vr 12 Jan 21.00-22.00
Proef les ladystyling totaldance Breda
Meld je aan voor een Proefles Ladystyling

Voordelen Ladystyling

Salsa Ladystyling is veel meer dan alleen dansen; het is een krachtige manier voor dames om zichzelf te uiten, zelfvertrouwen op te bouwen en het plezier van salsa dansen naar een hoger niveau te tillen. Deze vorm van dansen biedt talloze voordelen voor vrouwen van alle leeftijden en achtergronden.

 • Zelfvertrouwen: Salsa Ladystyling verbetert je zelfvertrouwen op en buiten de dansvloer. Het geeft je de mogelijkheid om je eigen stijl te ontwikkelen en met flair te dansen.

 • Elegante Bewegingen: Je leert hoe je sierlijke en elegante bewegingen kunt maken, waardoor je de aandacht trekt en indruk maakt terwijl je danst.

 • Krachtige Uitdrukking: Salsa is een uiting van passie en emotie. Ladystyling stelt je in staat om je gevoelens krachtig en kunstzinnig uit te drukken.

 • Onafhankelijkheid op de Dansvloer: Salsa Ladystyling leert je zelfstandig te dansen, wat betekent dat je altijd kunt genieten van salsa, zelfs als er geen danspartner beschikbaar is.

 • Gemeenschap en Vriendschap: Het geeft je de kans om deel uit te maken van een gemeenschap van gepassioneerde dansers en nieuwe vriendschappen op te bouwen.

 

Voor wie is Ladystyling geschikt?

Salsa Ladystyling is geschikt voor dames van alle leeftijden en dansniveaus. Het maakt niet uit of je een complete beginner bent of al ervaring hebt in salsa dansen.

Deze cursus is ideaal voor:

 • Dames die zelfvertrouwen willen opbouwen en zich graag willen uiten via dans.
 • Vrouwen die hun dansvaardigheden willen verbeteren en een eigen unieke stijl willen ontwikkelen.
 • Iedereen die op zoek is naar een leuke en actieve manier om fit te blijven en te genieten van een bruisende dansgemeenschap.

Benodigdheden Ladystyling

Om optimaal te profiteren van de Salsa Ladystyling cursus, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Hier is een lijst met tips:

 1. Comfortabele Dansschoenen: Investeer in comfortabele dansschoenen met een geschikte hakhoogte (meestal tussen 2,5 en 7,5 cm). Deze zorgen voor stabiliteit en maken het gemakkelijker om de bewegingen te leren.  Daarnaast is het aan te raden om ook platte (jazz-schoenen mee te nemen). 
 2. Kleding waarin je je lekker voelt: Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en je comfortabel voelt. 
 3. Een Notitieboekje en Pen: Het bijhouden van aantekeningen kan helpen bij het onthouden van de choreografieën en tips van de docent.
 4. Een Flesje Water: Dansen kan intensief zijn, dus zorg ervoor dat je gehydrateerd blijft tijdens de les.
 5. Een Open Geest en 6.Enthousiasme: Salsa Ladystyling is een creatieve en expressieve dansvorm. Kom met een open geest en wees bereid om te experimenteren en jezelf uit te dagen.
 6. Een Positieve Houding: Dansen is leuk en verrijkend. Kom met een positieve houding, wees geduldig met jezelf en geniet van het proces.
 7. Handdoek en opfrisspullen: Na het dansen kan het handig zijn om je op te frissen voordat je vertrekt of deel gaat nemen aan de daarop volgende cursus.