Skip to content

Cursus Salsa LA Ladystyling – Vrijdag

VOOR DEZE CURSUS KUN JE ELKE WEEK INSTROMEN GEDURENDE DE MAANDEN jan-mrt ’24 

Welkom bij onze betoverende cursus Salsa LA Ladystyling! Ontdek de kracht en elegantie van salsa dansen met een vleugje vrouwelijke flair. Deze cursus is speciaal ontworpen voor beginners met ervaring, dus maak je geen zorgen als je nog nieuw bent in de wereld van Salsa LA. Onze ervaren dansdocent staat klaar om je door elke stap te begeleiden, met duidelijke uitleg en geduldige begeleiding. De moeilijkheidsgraad wordt geleidelijk aan opgebouwd, zodat je comfortabel kunt groeien in je dansvaardigheden.

In deze inspirerende cursus krijg je voldoende ruimte om te oefenen en je eigen stijl te ontwikkelen. Je leert de essentiële technieken en bewegingen van Salsa LA, terwijl je je vertrouwen vergroot en je dansvaardigheden verfijnt. Geef jezelf de kans om te stralen op de dansvloer en geniet van de vrijheid en expressie die Salsa LA Ladystyling te bieden heeft.

Of je nu je dansvaardigheden wilt verbeteren, jezelf wilt uitdagen of gewoon op zoek bent naar een creatieve uitlaatklep, deze cursus biedt een inspirerende omgeving waarin je kunt groeien als danseres. Verlies jezelf in de ritmische melodieën en voel de energie stromen terwijl je je passie voor Salsa LA ontdekt.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze betoverende cursus Salsa LA Ladystyling. Stap uit je comfortzone, laat je leiden door de muziek en omarm de magie van salsa dansen met een vleugje vrouwelijke elegantie. Wees klaar om te stralen en te schitteren op de dansvloer terwijl je de wereld van Salsa LA verkent!

Niveau

Open level (beginners, improvers, intermediate)

Lesdag

Vrijdag

Tijd

20:00-21:00

95,00