Skip to content

Salsa Cubana bij Total Dance

Bij Total Dance nodigen we je uit om jezelf onder te dompelen in de levendige beats van Cuba met onze Cubaanse Salsa-lessen voor alle niveaus. Of je nu je eerste stappen op de dansvloer zet of je vaardigheden wilt verbeteren, onze ervaren en instructeurs staan klaar om je te begeleiden op een reis vol ritme, verbinding en puur plezier. Kom een keer langs op de open dag of voor een proefles en ontmoet ons team!

Lessen voor elk niveau

Onze Cubaanse Salsa-lessen zijn afgestemd op dansers van elk niveau, van beginners tot doorgewinterde enthousiastelingen. Wij geloven dat iedereen de spanning van Cubaanse Salsa kan ervaren!

 

Kennis en passie

Leer van instructeurs die niet alleen ervaren dansers zijn, maar ook gepassioneerde ambassadeurs van de Cubaanse cultuur. Hun expertise zorgt ervoor dat je kwaliteitsinstructie krijgt terwijl je plezier hebt op de dansvloer

 

Dansers zijn nooit alleen

Sluit je aan bij een gemeenschap waar de liefde voor dans en het plezier van beweging samenkomen. Onze vriendelijke sfeer maakt het leren van Cubaanse Salsa tot een plezierige en sociale ervaring. Welcome to the family!

 

Salsa Cubana onder de loep

Bij Total Dance willen bij onze dansers vooral het plezier in de salsa dans stimuleren. Jouw plezier en ontwikkeling staan voorop. Onze Salsa lessen in Breda worden verzorgd door ervaren dansdocenten, die stuk voor stuk jou met een gezonde dosis humor en plezier de Salsa dans leren te beheersen. De aanwezigheid van voldoende assistenten in de les zorgt ervoor dat je voldoende begeleiding of juist extra uitdaging krijgt, zodat jij op jouw eigen tempo Salsa eigen kunt maken. Ben je geïnteresseerd in Salsa La of Salsa Cubana lessen in Breda? Bekijk onze salsa agenda voor de data en de lesuren. We hebben verschillende dagen in de week wanneer we Salsa aanbieden.

Onze lessen Salsa Cubana

Salsa Cubana

Muzikaal, “Los” en “Vrij” zijn de drie woorden die de Cubaanse Salsa het beste omschrijven. Ga terug naar waar het allemaal begon voor de Salsa. In Cuba! De Afro-Cubaanse cultuur en geschiedenis zitten diep geworteld in de dans met als resultaat dat de Cubaanse Salsa een veelzijdige dans is waar je jouw hart en ziel in kwijt kan!

Wat is jou Salsa Cubana niveau?

Beginners

Bij de beginnersniveaus ligt de focus op het opbouwen van een goede dansbasis die je nodig hebt om verder door te stromen naar de hogere cursussen. Daarnaast leer je ook actief te luisteren naar de muziek zodat je altijd de maat kan vinden.

Improvers

Je hebt inmiddels de basispassen en figuren onder de knie en je weet de telling in de muziek te vinden. Bij de Improvers ligt de nadruk op het maken van combinaties en het toepassen van styling.

Intermediate

Nu je de basis goed onder de knie hebt kunnen we dieper ingaan op de verschillende aspecten die elke dansstijl uniek maken. De figuren die je danst worden wat ingewikkelder en we gaan je leren `spelen` met de muziek

Fun

Ben je een ervaren danser en wil je jouw dansniveau op pijl wil houden? Dan is de Fun perfect voor jou! Hier draait het voornamelijk om plezier maken en uitgedaagd worden met af en toe wat vernieuwing

Advanced

Je bent middels ver gevorderd. Zonder erbij na te denken vind je het ritme en begin je te dansen. Het is nu tijd om een geheel eigen dansstijl te ontwikkelen. Welkom bij Advanced!

Neem contact met ons op

Iedereen kan leren dansen maar bij Total Dance leer je veel meer dan alleen dat; je leert je maximaal plezier halen uit je dans. Wij geloven echter dat dans nog veel meer kan doen. Maar dat kan je beter ervaren tijdens onze lessen! Wil je je inschrijven voor een proefles, heb je nog vragen of wil je gewoon een keer langskomen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@totaldance.nl. Bij Total Dance helpen we je graag!

Bekijk ook onze andere dansstijlen

Salsa leren dansen bij Total Dance?

Start met de cursus Salsa en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!