Skip to content

Salsa bij Total Dance

Salsa bij Total Dance

De vertaling van het Spaanse woord “Salsa” is letterlijk saus. De muziek is een mengelmoes van Caribische, Spaanse, Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse ritmes. Door de jaren heen heeft de Salsa zich verspreid over de hele wereld en zijn er verschillende stromingen ontstaan. 

Breed aanbod aan Salsa Variaties?

Bij Total Dance willen bij onze dansers vooral het plezier in de salsa dans stimuleren. Jouw plezier en ontwikkeling staan voorop. Onze Salsa lessen in Breda worden verzorgd door ervaren dansdocenten, die stuk voor stuk jou met een gezonde dosis humor en plezier de Salsa dans leren te beheersen. De aanwezigheid van voldoende assistenten in de les zorgt ervoor dat je voldoende begeleiding of juist extra uitdaging krijgt, zodat jij op jouw eigen tempo Salsa eigen kunt maken. Ben je geïnteresseerd in Salsa La of Salsa Cubana lessen in Breda? Bekijk onze salsa agenda voor de data en de lesuren. We hebben verschillende dagen in de week wanneer we Salsa aanbieden.

Salsa is niet zomaar een dans; het is een wereld op zichzelf, vol ritme, passie en culturele diversiteit. Bij Totaldance omarmen we deze diversiteit en bieden we een brede waaier aan Salsa-varianten, elk met zijn eigen unieke stijl en charme. Of je nu op zoek bent naar de sensuele bewegingen van Salsa LA, de levendige energie van Salsa Cubana, of de verfijnde finesse van Salsa Ladystyling, onze Salsa-pagina is de plek waar je alles ontdekt over ons uitgebreide aanbod. Of je nu een doorgewinterde danser bent of net begint aan je dansreis, Totaldance heeft de perfecte Salsa-variant voor jou. Blader door onze Salsa-pagina om meer te weten te komen over elk van deze varianten, onze lesroosters en inschrijvingsopties. Ontdek hoe techniek, expressie en dansplezier samenkomen in de wereld van Salsa.

Klaar om je dansschoenen aan te trekken en je te laten meevoeren door het ritme van Salsa? Ontdek het allemaal op onze Salsa-pagina bij Totaldance!

Dansniveaus

Bij Totaldance begrijpen we dat dansers van alle niveaus en achtergronden hun eigen unieke reis hebben. Daarom bieden we een scala aan dansniveaus om aan de behoeften van iedereen te voldoen, van beginners tot gevorderde dansers. Hier is een overzicht van de verschillende dansniveaus die beschikbaar zijn:

Beginners

Als je nog nooit eerder hebt gedanst of net begint aan je dansavontuur, zijn onze beginnerslessen perfect voor jou. Hier leer je de basisprincipes van de gekozen Salsa-variant, krijg je vertrouwen op de dansvloer en maak je kennis met de fundamenten van de dansstijl.

 

Improvers

Improvers zijn degenen die al een beetje danservaring hebben opgedaan en klaar zijn om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. In deze lessen bouw je voort op de basis en werk je aan het verfijnen van je techniek en expressie, terwijl je nieuwe uitdagingen aangaat.

Intermediate

Intermediate dansers hebben al een solide basis gelegd en zijn klaar om complexere bewegingen en patronen te verkennen. In deze lessen duik je dieper in de Salsa-variant van jouw keuze en ontwikkel je een dieper begrip van de dansstijl.

Fun

Funlessen zijn voor degenen die van dansen houden en plezier willen hebben op de dansvloer zonder de druk van prestatiegericht leren. Deze lessen zijn licht van toon en bevatten elementen van de Salsa-varianten, maar zijn vooral bedoeld om te genieten van dansen als sociale activiteit.

Advanced

Advanced dansers hebben veel ervaring en technische vaardigheid opgebouwd. Deze lessen zijn ontworpen voor degenen die klaar zijn om hun dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, met complexere patronen, snellere tempo’s en diepgaandere expressie.

Ongeacht op welk niveau je je bevindt, Totaldance biedt een ondersteunende en uitdagende omgeving waarin je kunt groeien, leren en genieten van de opwindende wereld van Salsa dansen. Onze ervaren docenten zijn er om je te begeleiden op je dansreis, ongeacht waar je begint, en je te helpen evolueren tot de danser die je wilt zijn. Kies het niveau dat het beste bij je past en sluit je aan bij onze levendige dansgemeenschap.

proefles salsa Totaldance Breda
Meld je aan voor een Proefles

Neem contact met ons op

Iedereen kan leren dansen maar bij Total Dance leer je veel meer dan alleen dat; je leert je maximaal plezier halen uit je dans. Wij geloven echter dat dans nog veel meer kan doen. Maar dat kan je beter ervaren tijdens onze lessen! Wil je je inschrijven voor een proefles, heb je nog vragen of wil je gewoon een keer langskomen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@totaldance.nl. Bij Total Dance helpen we je graag!

Bekijk ook onze andere dansstijlen

Salsa leren dansen bij Total Dance?

Start met een cursus Salsa en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!