Skip to content

Salsa dansen in de regio van Roosendaal

Wil jij graag leren de salsa te dansen in de regio van Roosendaal? Total Dance biedt de mogelijkheid om meerdere danslessen van verschillende stijlen te volgen, waaronder salsa. Leer op jouw eigen tempo deze gepassioneerde dans kennen.

Salsa dansles bij Total Dance

Wij bieden salsa lessen voor ieder niveau. Zowel beginners als advanced dansers kunnen salsa lessen volgen bij ons in de omgeving van Roosendaal. Bij beginners zullen wij voornamelijk focussen op de basis die je nodig hebt om deze passionele dans uit te voeren. Met de advanced groep gaan we een geheel eigen dansstijl ontwikkelen. Op die manier bieden wij iedereen de mogelijkheid om salsa te dansen in regio Roosendaal.

Prijzen van de verschillende cursussen

Hieronder staan alle actuele prijzen van onze salsa, kizomba en bachata danslessen in de omgeving van Roosendaal. Heb je hier vragen over of wil je wat meer informatie ontvangen over de verschillende pakketten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee! Ben je er nog niet helemaal uit of het dansen van de salsa in de omgeving van Roosendaal wat voor je is? Vraag dan een proefles aan en ontdek of deze dansstijl bij je past.
Total Dance Dansschool

Beginners

Bij de beginnersniveaus ligt de focus op het opbouwen van een goede dansbasis die je nodig hebt om verder door te stromen naar de hogere cursussen. Daarnaast leer je ook actief te luisteren naar de muziek zodat je altijd de maat kan vinden.

Improvers

Je hebt inmiddels de basispassen en figuren onder de knie en je weet de telling in de muziek te vinden. Bij de Improvers ligt de nadruk op het maken van combinaties en het toepassen van styling.

Intermediate

Nu je de basis goed onder de knie hebt kunnen we dieper ingaan op de verschillende aspecten die elke dansstijl uniek maken. De figuren die je danst worden wat ingewikkelder en we gaan je leren `spelen` met de muziek

Fun

Ben je een ervaren danser en wil je jouw dansniveau op pijl wil houden? Dan is de Fun perfect voor jou! Hier draait het voornamelijk om plezier maken en uitgedaagd worden met af en toe wat vernieuwing

Advanced

Je bent middels ver gevorderd. Zonder erbij na te denken vind je het ritme en begin je te dansen. Het is nu tijd om een geheel eigen dansstijl te ontwikkelen. Welkom bij Advanced!

Totaldance Formule

Dansen is niet alleen bewegen op muziek maar ook een vorm van zelfexpressie. Om jezelf te kunnen uiten moet je op je eigen, unieke-, manier leren dansen!

Jouw dansontwikkeling staat bij Total Dance boven het afdraaien van een dansprogramma. Tijdens onze lessen geven we jou veel persoonlijke aandacht zodat de dans je snel eigen wordt. Aan het einde van de cursus zal de leraar je passend advies geven over je vervolgcursus.

 

Danspartner

“Moet ik me met een danspartner aanmelden?” is een vraag die vaak aan ons wordt gesteld. Ons antwoord: “Nee, absoluut niet!”

Salsa, Bachata of Kizomba dans je natuurlijk als koppel maar bij Total Dance is aanmelden zonder danspartner geen probleem.

Wanneer de danspartner verdeling niet in balans is brengen we het weer in evenwicht door cursisten uit onze hogere niveaus te vragen om mee te dansen. Daarbij wordt er tijdens de lessen, indien er geen bezwaar tegen is, ook van partner gewisseld.

Hoe dan ook bij Total Dance kan je altijd met dansen, of je nou alleen komt of samen met een danspartner

Prijzen jaarabonnementen

Hieronder staan de actuele prijzen die we hanteren. Als er vragen zijn neem gerust contact met ons op. Kan je nog geen keuze maken? Vraag dan een proefles aan.

Losse cursus

Duur: 10 weken
90
 • Salsa
 • Bachata
 • Kizomba

Combi 2 cursussen

Duur: 10 weken
170
 • Salsa + Bachata
 • Salsa + Kizomba
 • Kizomba + Bachata

Combi 3 cursussen

Duur: 10 weken
250
 •  
 • Salsa + Bachata + Kizomba
 •  

Prijzen jaarabonnementen

Weet jij zeker dat salsa dansen in de omgeving van Roosendaal iets voor je is? Wij bieden vier verschillende abonnementen aan. Bepaal zelf hoe actief jij wilt gaan dansen en kies een abonnement uit. Mocht je hier vragen over hebben, helpen wij je uiteraard graag verder.

Green

Duur: 12 maanden
240 of 21,50 Per maand
 • 1 cursus per seizoen (3 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Excl. Feesten

Blue

Duur: 12 maanden
475 of 42,50 per maand
 • 2 cursus per seizoen (6 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Excl. Feesten

Gold

Duur: 12 maanden
630 57,50 per maand
 • 3 cursus per seizoen (9 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Alle La Pasion Socials

Total Dance

Duur: 12 maanden
775 OF 67,50 per maand
 • onbeperkt deelname aan cursussen
 • Incl. Specials Excl bootcamps
 • Alle La Pasion Socials

Betaling

De bevestiging van je inschrijving en de factuur ontvang je per mail. Bij betaling per bankoverschrijving of contant graag het bedrag voor aanvang van de les voldoen op rekeningnummer NL11 RABO 0325 8473 98 t.a.v. Total Dance o.v.v. naam en factuurnummer.

Kom salsa dansen in de regio van Roosendaal

Kom jij uit Roosendaal en wil jij graag leren om de salsa te dansen? Neem direct contact op met Total Dance  of vraag een proefles aan. Wij zullen je laten zien dat deze passievolle dans voor veel plezier zorgt. Daarnaast kan dans nog veel meer voor je betekenen, waar we je graag meer over vertellen gedurende onze lessen. Stuur een mailtje naar info@totaldance.nl of vul het contactformulier in. Ons team staat voor je klaar!

Salsa Bachata of Kizomba leren dansen?

Schrijf je vandaag in en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!