Skip to content

Dansschool Prinsenbeek

Dansschool voor latin dance nabij Prinsenbeek

Wil jij graag een van de latin dance stijlen gaan dansen en ben je nog op zoek naar een dansschool nabij Prinsenbeek? Goed nieuws! Total Dance is de dansschool waar jij terecht kunt. Wij bieden danslessen aan in de stijlen salsa, kizomba en bachata. Onze dansinstructeurs zullen je meenemen in de passionele wereld van deze stijlen en leren je maximaal plezier halen uit deze dans. Join the fun en ontdek wat Total Dance nabij Prinsenbeek jou kan bieden!

Volg lessen en leer de salsa te dansen

Of je nu beginnend of ervaren danser bent, bij Total Dance kun je op ieder niveau inspringen. Wij hebben verschillende groepen zodat iedereen mee kan doen. Ook jij bent van harte welkom in onze dansschool nabij Prinsenbeek! Onder leiding van onze ervaren dansinstructeurs leer jij alle facetten van kizomba, bachata en salsa onder de knie te krijgen. Dit alles wordt met veel passie aan je getoond, zodat jij de emotie in de dans echt gaat voelen.

Dit alles onder leiding van onze ervaren dansinstructeurs die je met veel passie mee zullen nemen in de wereld van de latin dance.

Kies voor een van de latin dansstijlen

Total Dance, nabij Prinsenbeek, biedt verschillende soorten danslessen op verschillende niveaus aan. Vind je het moeilijk om in te schatten bij welke groep je aan kunt sluiten? Dat is natuurlijk geen probleem! Wij denken namelijk graag met je mee zodat je uiteindelijk in de juiste klas terecht komt. Laat het ons dan ook vooral weten als je hulp nodig hebt.

Total Dance Dansschool

Beginners

Bij de beginnersniveaus ligt de focus op het opbouwen van een goede dansbasis die je nodig hebt om verder door te stromen naar de hogere cursussen. Daarnaast leer je ook actief te luisteren naar de muziek zodat je altijd de maat kan vinden.

Improvers

Je hebt inmiddels de basispassen en figuren onder de knie en je weet de telling in de muziek te vinden. Bij de Improvers ligt de nadruk op het maken van combinaties en het toepassen van styling.

Intermediate

Nu je de basis goed onder de knie hebt kunnen we dieper ingaan op de verschillende aspecten die elke dansstijl uniek maken. De figuren die je danst worden wat ingewikkelder en we gaan je leren `spelen` met de muziek

Fun

Ben je een ervaren danser en wil je jouw dansniveau op pijl wil houden? Dan is de Fun perfect voor jou! Hier draait het voornamelijk om plezier maken en uitgedaagd worden met af en toe wat vernieuwing

Advanced

Je bent middels ver gevorderd. Zonder erbij na te denken vind je het ritme en begin je te dansen. Het is nu tijd om een geheel eigen dansstijl te ontwikkelen. Welkom bij Advanced!

Totaldance Formule

Dansen is niet alleen bewegen op muziek maar ook een vorm van zelfexpressie. Om jezelf te kunnen uiten moet je op je eigen, unieke-, manier leren dansen!

Jouw dansontwikkeling staat bij Total Dance boven het afdraaien van een dansprogramma. Tijdens onze lessen geven we jou veel persoonlijke aandacht zodat de dans je snel eigen wordt. Aan het einde van de cursus zal de leraar je passend advies geven over je vervolgcursus.

 

Danspartner

“Moet ik me met een danspartner aanmelden?” is een vraag die vaak aan ons wordt gesteld. Ons antwoord: “Nee, absoluut niet!”

Salsa, Bachata of Kizomba dans je natuurlijk als koppel maar bij Total Dance is aanmelden zonder danspartner geen probleem.

Wanneer de danspartner verdeling niet in balans is brengen we het weer in evenwicht door cursisten uit onze hogere niveaus te vragen om mee te dansen. Daarbij wordt er tijdens de lessen, indien er geen bezwaar tegen is, ook van partner gewisseld.

Hoe dan ook bij Total Dance kan je altijd met dansen, of je nou alleen komt of samen met een danspartner

Prijzen cursussen

Hieronder staan de actuele prijzen die we hanteren. Als er vragen zijn neem gerust contact met ons op. Kan je nog geen keuze maken? Vraag dan een proefles aan.

Losse cursus

Duur: 10 weken
90
 • Salsa
 • Bachata
 • Kizomba

Combi 2 cursussen

Duur: 10 weken
170
 • Salsa + Bachata
 • Salsa + Kizomba
 • Kizomba + Bachata

Combi 3 cursussen

Duur: 10 weken
250
 •  
 • Salsa + Bachata + Kizomba
 •  

Prijzen jaarabonnementen

Wil jij graag het gehele jaar de salsa, bachata of kizomba dansen in de regio van Prinsenbeek? Bekijk dan onze verschillende abonnementen eens. De vier verschillende abonnementen bieden je verschillende mogelijkheden. Vind je het moeilijk te bepalen welk abonnement het best aansluit op jouw wensen? Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Green

Duur: 12 maanden
240 of 21,50 Per maand
 • 1 cursus per seizoen (3 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Excl. Feesten

Blue

Duur: 12 maanden
475 of 42,50 per maand
 • 2 cursus per seizoen (6 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Excl. Feesten

Gold

Duur: 12 maanden
630 57,50 per maand
 • 3 cursus per seizoen (9 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Alle La Pasion Socials

Total Dance

Duur: 12 maanden
775 OF 67,50 per maand
 • onbeperkt deelname aan cursussen
 • Incl. Specials Excl bootcamps
 • Alle La Pasion Socials

Betaling

De bevestiging van je inschrijving en de factuur ontvang je per mail. Bij betaling per bankoverschrijving of contant graag het bedrag voor aanvang van de les voldoen op rekeningnummer NL11 RABO 0325 8473 98 t.a.v. Total Dance o.v.v. naam en factuurnummer.

Vraag een proefles aan bij onze dansschool nabij Prinsenbeek

Ben jij woonachtig in Prinsenbeek en wil je graag de salsa of een van onze andere dansstijlen dansen? Wees welkom bij Total Dance! Onze dansinstructeurs verwelkomen je met open armen en zullen hun uiterste best doen om je de passie van deze dansstijlen te laten voelen. Twijfel je welke dansstijl bij je past? Kom vooral eens kijken op de open dagen of neem een proefles. Gedurende de opendagen en proeflessen nemen we je mee en laten we je zien hoe onze lessen eruit zien. Maak kennis met onze dansschool nabij Prinsenbeek en join the fun bij Total Dance. Stuur een mail naar info@totaldance.nl of vul het contactformulier in. Ons team staat voor je klaar.

Salsa Bachata of Kizomba leren dansen?

Schrijf je vandaag in en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!