Skip to content

Dansschool nabij Etten-Leur

Latin dance dansschool in de regio van Etten-Leur

Kom, join the fun en leer salsa dansen in de regio van Etten-Leur. Total Dance is een dansschool waar  meerdere danslessen gevolgd kunnen worden. Denk hierbij aan dansles in de stijlen salsa, kizomba en bachata. Deze dansschool in de regio van Etten-Leur zorgt ervoor dat je alle onderdelen van salsa, kizomba en bachata leert kennen. Laat je meenemen door onze dansinstructeurs en ervaar het plezier gedurende het dansen van de salsa in regio Etten-Leur.

Dansles bij Total Dance nabij Etten-Leur

Of jij nu beginner bent om meer ervaring hebt, bij dansschool Total Dance nabij Etten-Leur kun jij de geschikte dansles volgen. Op die manier maak jij op een toegankelijk manier kennis met het dansen van de salsa of een van onze andere dansstijlen. Wij vinden het erg belangrijk dat je maximaal plezier haalt uit de dans. Hier zullen we gedurende lessen dan ook volledig op focussen.

Dit alles onder leiding van onze ervaren dansinstructeurs die je met veel passie mee zullen nemen in de wereld van de latin dance.

Kies voor een van onze dansstijlen

Bij Total Dance kun je kiezen tussen verschillende soorten dansles. Zo bieden wij de mogelijkheid om kizomba, bachata en salsa te leren dansen nabij Etten-Leur. Wij laten je zien hoe je je laat leiden door de muziek zodat je jouw volledige emotie in de dans kunt stoppen.

Total Dance Dansschool

Beginners

Bij de beginnersniveaus ligt de focus op het opbouwen van een goede dansbasis die je nodig hebt om verder door te stromen naar de hogere cursussen. Daarnaast leer je ook actief te luisteren naar de muziek zodat je altijd de maat kan vinden.

Improvers

Je hebt inmiddels de basispassen en figuren onder de knie en je weet de telling in de muziek te vinden. Bij de Improvers ligt de nadruk op het maken van combinaties en het toepassen van styling.

Intermediate

Nu je de basis goed onder de knie hebt kunnen we dieper ingaan op de verschillende aspecten die elke dansstijl uniek maken. De figuren die je danst worden wat ingewikkelder en we gaan je leren `spelen` met de muziek

Fun

Ben je een ervaren danser en wil je jouw dansniveau op pijl wil houden? Dan is de Fun perfect voor jou! Hier draait het voornamelijk om plezier maken en uitgedaagd worden met af en toe wat vernieuwing

Advanced

Je bent middels ver gevorderd. Zonder erbij na te denken vind je het ritme en begin je te dansen. Het is nu tijd om een geheel eigen dansstijl te ontwikkelen. Welkom bij Advanced!

Totaldance Formule

Dansen is niet alleen bewegen op muziek maar ook een vorm van zelfexpressie. Om jezelf te kunnen uiten moet je op je eigen, unieke-, manier leren dansen!

Jouw dansontwikkeling staat bij Total Dance boven het afdraaien van een dansprogramma. Tijdens onze lessen geven we jou veel persoonlijke aandacht zodat de dans je snel eigen wordt. Aan het einde van de cursus zal de leraar je passend advies geven over je vervolgcursus.

 

Danspartner

“Moet ik me met een danspartner aanmelden?” is een vraag die vaak aan ons wordt gesteld. Ons antwoord: “Nee, absoluut niet!”

Salsa, Bachata of Kizomba dans je natuurlijk als koppel maar bij Total Dance is aanmelden zonder danspartner geen probleem.

Wanneer de danspartner verdeling niet in balans is brengen we het weer in evenwicht door cursisten uit onze hogere niveaus te vragen om mee te dansen. Daarbij wordt er tijdens de lessen, indien er geen bezwaar tegen is, ook van partner gewisseld.

Hoe dan ook bij Total Dance kan je altijd met dansen, of je nou alleen komt of samen met een danspartner

Prijzen cursussen

Hieronder staan de actuele prijzen die we hanteren. Als er vragen zijn neem gerust contact met ons op. Kan je nog geen keuze maken? Vraag dan een proefles aan.

Losse cursus

Duur: 10 weken
90
 • Salsa
 • Bachata
 • Kizomba

Combi 2 cursussen

Duur: 10 weken
170
 • Salsa + Bachata
 • Salsa + Kizomba
 • Kizomba + Bachata

Combi 3 cursussen

Duur: 10 weken
250
 •  
 • Salsa + Bachata + Kizomba
 •  

Prijzen jaarabonnementen

Wil jij graag het gehele jaar de salsa dansen in de regio van Etten-Leur? Bekijk dan onze verschillende abonnementen eens. De vier verschillende abonnementen bieden je verschillende mogelijkheden. Vind je het moeilijk te bepalen welk abonnement het best aansluit op jouw wensen? Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Green

Duur: 12 maanden
240 of 21,50 Per maand
 • 1 cursus per seizoen (3 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Excl. Feesten

Blue

Duur: 12 maanden
475 of 42,50 per maand
 • 2 cursus per seizoen (6 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Excl. Feesten

Gold

Duur: 12 maanden
630 57,50 per maand
 • 3 cursus per seizoen (9 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Alle La Pasion Socials

Total Dance

Duur: 12 maanden
775 OF 67,50 per maand
 • onbeperkt deelname aan cursussen
 • Incl. Specials Excl bootcamps
 • Alle La Pasion Socials

Betaling

De bevestiging van je inschrijving en de factuur ontvang je per mail. Bij betaling per bankoverschrijving of contant graag het bedrag voor aanvang van de les voldoen op rekeningnummer NL11 RABO 0325 8473 98 t.a.v. Total Dance o.v.v. naam en factuurnummer.

Vraag een proefles aan bij onze dansschool nabij Etten-Leur

Kom jij uit de omgeving van Etten-Leur en wil jij graag de salsa of een van de andere dansstijlen leren dansen? De dansinstructeurs van Total Dance verwelkomen je graag! Twijfel jij nog een beetje of deze dans bij je past? Geen probleem, je vraagt namelijk heel gemakkelijk een proefles bij ons aan. Of bezoek een van onze opendagen, waarin ons team je mee zal nemen in de wereld van deze passievolle dansstijlen. Stuur een mailtje naar info@totaldance.nl of vul het contactformulier in. Ons team staat voor je klaar. Join the fun!

Salsa Bachata of Kizomba leren dansen?

Schrijf je vandaag in en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!