Skip to content

Vrijdansavonden

Welkom op de Vrijdansavonden pagina

Bij Total Dance draait het niet alleen om danslessen; we creëren ook unieke ervaringen en momenten die de passie voor de dans delen en verdiepen. Deze pagina is de plek waar je onze dansevenementen die we organiseren kunt vinden. Of je nu een gepassioneerde danser bent, een beginner die wil leren, of gewoon op zoek bent naar een geweldige tijd met vrienden, Totaldance heeft voor elk wat wils. Onze evenementen brengen de dansgemeenschap samen en bieden een kans om te genieten van dansen, nieuwe mensen te ontmoeten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Blader door onze Vrijdansavonden pagina om meer te weten te komen over aankomende evenementen en registratiemogelijkheden. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij een een van onze evenementen, waar passie voor dans en gemeenschap samenkomen in een bruisende en feestelijke sfeer. 

BoschA

Vrijdansavonden Social Den Bosch Breda, Salsa Bachata
BoschA totaldance catering salsa en bachata
BoschA den Bosch live muziek Totaldance band
BoschA den Bosch live muziek Totaldance

KOMENDE VRIJDANSAVOND

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Een Dansspektakel in Den Bosch!

Welkom bij het meest opwindende dansfeest dat Den Bosch te bieden heeft – BoschA! Dit spetterende evenement wordt elke maand georganiseerd en brengt de stad tot leven met Salsa en Bachata muziek en de passie van dansliefhebbers van alle niveaus.

 

Locatie: het heeft maar liefst 3 ruime dansvloeren.

Entertainment:

  • DJ’s:Op elke dansvloer zorgen getalenteerde DJ’s voor een constante stroom van Salsa en Bachata. Dit feest biedt ook live muziekoptredens die de sfeer naar een hoger niveau tillen. Geniet van de authentieke klanken van live Latin bands terwijl je jezelf verliest in de muziek.
  • Shows: Verwacht adembenemende dansshows die je zullen verbazen. Professionele dansers zullen je betoveren met hun virtuositeit en passie. Deze shows zijn een bron van inspiratie voor zowel beginners als gevorderde dansers.
  • Workshops: Voor degenen die hun dansvaardigheden willen verbeteren, worden verschillende workshops aangeboden.

 

Data vrijdansavonden:

  • za  24 feb ’24
  • za 30 mrt ’24
  • za 27 apr ’24
  • za 25 mei ’24
  • za 29 jun ’24

Espintxos Maandelijkse Vrijdansavond Social Salsa & Bachata

KOMENDE VRIJDANSAVOND

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

ReIedere maand organiseren we onze  Salsa Bachata Social, een vrijdansavond vol gezelligheid, heerlijke muziek en passievolle dans. Kom gezellig genieten van een drankje en dans de hele avond door op de lekkerste Salsa, Bachata en Merengue muziek. Mis de vrijdansavonden van Total Dance niet! Kijk hieronder voor de data. De locatie van dit evenement wordt gehouden bij Restaurant Espintxos in Breda (Grote Markt, 50). 

Externe dansagenda's

Vind al onze evenementen op de externe dansagenda’s

Leren dansen?

Schrijf je vandaag in en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!