Skip to content

Privéles

Schrijf je in voor een GRATIS intakegesprek en kennismaking voor privélessen bij Total Dance Breda!

Laat jouw rooster het niet toe om elke week een danscursus te volgen? Wil je zelf kunnen bepalen waar en wanneer je les volgt? Dan is privéles bij Total Dance Breda iets voor jou!

Privépakket

Bij Total Dance stel je in overleg met de docent jouw persoonlijke pakket samen. Momenteel geven wij privéles in Salsa Cubana, Salsa LA en Bachata. Wil je helemaal gaan voor alleen de salsa of alleen de bachata, of wil je ook kennismaken met de andere dansen? Het is helemaal aan jou

Lesinhoud

Tijdens de danslessen maak je o.a. kennis met de basistappen en er wordt tijd besteed aan techniek, styling, muzikaliteit en dansconditie. Veelal wordt de meeste tijd gespendeerd aan partnering: het goed en veelzijdig kunnen dansen met een danspartner.

Locatie

De danslocatie bepaal je helemaal zelf. We geven les op locatie of je kunt gebruik maken van één van onze danslocaties.

Prijs

Privéles volgen kan individueel, met een partner en zelfs met een vriendengroep. Standaard bieden we pakketten van 10 lessen aan. Echter is privéles op maat ook mogelijk. De prijs is afhankelijk van jouw wensen, het aantal lessen, de leslocatie en de groepsgrootte.

Intake-/Kennismakingsgesprek

Interesse of vragen? Stuur een mail  We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Vermeldt in je bericht zo ver mogelijk de onderstaande informatie. Hoe meer we weten, hoe sneller en gerichter we kunnen antwoorden

Aantal personen

Met hoeveel personen wil je privélessen afnemen?
Vermeld hierbij de verhouding man/vrouw.

Dansstijl

In welke dansstijl(en) wil je les volgen?

Danservaring

Heb je al danservaring? Zo ja, in welke stijlen en op welk niveau heb je gedanst?

Locatie.

Waar zou je graag de lessen volgen? Heb je zelf een ruimte tot je beschikking of zou je graag gebruik maken van één van onze locaties?

Leren dansen?

Schrijf je vandaag in en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!