Privéles

Schrijf je in voor een GRATIS intakegesprek en kennismaking voor privélessen bij Total Dance Breda!

Laat jouw rooster het niet toe om elke week een danscursus te kunnen volgen? Wil je zelf kunnen bepalen wanneer je les wilt volgen of voel je jezelf wellicht wat onzeker om in een groep te dansen? Dan is privéles bij Total Dance Breda iets voor jou!

PRIVÉPAKKET


Bij Total Dance stel je in overleg met de docent jouw persoonlijke pakket samen. Momenteel geven wij privéles in Salsa, Bachata en Kizomba. Wil je helemaal gaan voor de salsa, of wil je ook kennismaken met de andere dansen? Het is helemaal aan jou!

LESINHOUD


Tijdens de danslessen maak je o.a. kennis met de basistappen en er wordt tijd besteed aan techniek,  styling,  muzikaliteit en dansconditie. Veelal wordt de meeste tijd gespendeerd aan partnering: het goed en veelzijdig kunnen dansen met een danspartner.

PRIJS


Privéles volgen kan individueel, met een partner en zelfs met een vriendengroep. Standaard bieden we pakketten van 10 lessen aan. Echter is privéles op maat ook mogelijk. De prijs is afhankelijk van jouw wensen, het aantal lessen, de leslocatie en de groepsgrootte.

LOCATIE


De danslocatie bepaal je helemaal zelf.  We geven les op locatie of je kunt gebruik maken van één van onze danslocaties.

INTAKE-/KENNISMAKINGSGESPREK

 Interesse? Meldt je aan door gebruik te maken van het inschrijfformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Vermeld bij het vakje ‘opmerkingen’ alvast het volgende:

Aantal personen 
Met hoeveel personen wil je privélessen afnemen?
Vermeld hierbij de verhouding man/vrouw.

Dansstijl
In welke dansstijl(en) wil je les volgen?

Danservaring
Heb je al danservaring? Zo ja, in welke stijlen en op welk niveau heb je gedanst?

Locatie.
Waar zou je graag de lessen volgen? Heb je zelf een ruimte tot je beschikking of zou je graag gebruik maken van één van onze locaties?

Leren dansen?

Schrijf je vandaag nog in en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!