Skip to content

Dansschool in Breda met salsa LA, Salsa Cubana en Bachata

Wanneer jij op zoek bent naar een dansschool in Breda waar je salsa, kizomba of bachata les kunt volgen, ben je bij Total Dance aan het juiste adres. Deze door passie gedreven dansschool in Breda laat je op jouw eigen tempo kennis maken van de verschillende vormen van latin dance. Door middel van persoonlijke aandacht zul jij de dansstijlen stap voor stap onder de knie krijgen. Wij kunnen je garanderen dat iedere salsa, bachata of kizomba les een feestje is. 

Waarom jij wilt dansen bij Total Dance

Iedereen kan een figuur aanleren, maar bij Total Dance gaan we verder dan dat. Wij vinden het belangrijk dat je op jouw eigen gevoel leert dansen. Dit gevoel wordt losgemaakt door de muziek, want dansen is gedreven door emotie en passie. Wanneer deze emotie in de dans tot uiting komt wordt de dans authentiek, iets van jezelf. Total Dance is niet zomaar een dansschool uit Breda; wij helpen jou op zoek te gaan naar de emotie in jouw dans!

Kies voor salsa of bachata les in Breda

Plezier staat gedurende de danslessen van Total Dance centraal. Wij willen vooral het vermaak stimuleren en je laten zien hoe fijn het is om je te laten leiden door de muziek. Wij bieden verschillende stijlen van de latin dance aan. Zo kun je er voor kiezen om salsa, kizomba of bachata les te volgen bij onze dansschool in Breda.  Verdiep je in de verschillende dansstijlen en kom langs tijdens onze Open Dagen. Tijdens deze open dagen kun je vrijblijvend deelnemen aan proeflessen en aanvoelen welke dansstijl het beste bij jou past.

Total Dance Dansschool

Beginners

Bij de beginnersniveaus ligt de focus op het opbouwen van een goede dansbasis die je nodig hebt om verder door te stromen naar de hogere cursussen. Daarnaast leer je ook actief te luisteren naar de muziek zodat je altijd de maat kan vinden.

Improvers

Je hebt inmiddels de basispassen en figuren onder de knie en je weet de telling in de muziek te vinden. Bij de Improvers ligt de nadruk op het maken van combinaties en het toepassen van styling.

Intermediate

Nu je de basis goed onder de knie hebt kunnen we dieper ingaan op de verschillende aspecten die elke dansstijl uniek maken. De figuren die je danst worden wat ingewikkelder en we gaan je leren `spelen` met de muziek

Fun

Ben je een ervaren danser en wil je jouw dansniveau op pijl wil houden? Dan is de Fun perfect voor jou! Hier draait het voornamelijk om plezier maken en uitgedaagd worden met af en toe wat vernieuwing

Advanced

Je bent middels ver gevorderd. Zonder erbij na te denken vind je het ritme en begin je te dansen. Het is nu tijd om een geheel eigen dansstijl te ontwikkelen. Welkom bij Advanced!

Totaldance Formule

Dansen is niet alleen bewegen op muziek maar ook een vorm van zelfexpressie. Om jezelf te kunnen uiten moet je op je eigen, unieke-, manier leren dansen!

Jouw dansontwikkeling staat bij Total Dance boven het afdraaien van een dansprogramma. Tijdens onze lessen geven we jou veel persoonlijke aandacht zodat de dans je snel eigen wordt. Aan het einde van de cursus zal de leraar je passend advies geven over je vervolgcursus.

 

Danspartner

“Moet ik me met een danspartner aanmelden?” is een vraag die vaak aan ons wordt gesteld. Ons antwoord: “Nee, absoluut niet!”

Salsa, Bachata of Kizomba dans je natuurlijk als koppel maar bij Total Dance is aanmelden zonder danspartner geen probleem.

Wanneer de danspartner verdeling niet in balans is brengen we het weer in evenwicht door cursisten uit onze hogere niveaus te vragen om mee te dansen. Daarbij wordt er tijdens de lessen, indien er geen bezwaar tegen is, ook van partner gewisseld.

Hoe dan ook bij Total Dance kan je altijd met dansen, of je nou alleen komt of samen met een danspartner

Prijzen jaarabonnementen

Hieronder staan de actuele prijzen die we hanteren. Als er vragen zijn neem gerust contact met ons op. Kan je nog geen keuze maken? Vraag dan een proefles aan.

Losse cursus

Duur: 10 weken
95
 • Salsa
 • Bachata
 • Kizomba

Combi 2 cursussen

Duur: 10 weken
190
180
 • Salsa + Bachata
 • Salsa + Kizomba
 • Kizomba + Bachata

Combi 3 cursussen

Duur: 10 weken
285
265
 •  
 • Salsa + Bachata + Kizomba
 •  

Prijzen jaarabonnementen

Weet je nu al dat je het hele jaar door wilt dansen? Kies dan voor één van onze jaarabonnementen. We hebben vier verschillende jaarabonnementen. Wil je het rustig aan doen of juist iedere dag dansen, het is allemaal mogelijk. Kijk hieronder voor de actuele prijzen van onze abonnementen.

Green

Duur: 12 maanden
240 of 21,50 Per maand
 • 1 cursus per seizoen (3 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Excl. Feesten

Blue

Duur: 12 maanden
475 of 42,50 per maand
 • 2 cursus per seizoen (6 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Excl. Feesten

Gold

Duur: 12 maanden
630 57,50 per maand
 • 3 cursus per seizoen (9 per 12 maanden)
 • Excl. Specials, Excl. Bootcamps
 • Alle La Pasion Socials

Total Dance

Duur: 12 maanden
775 OF 67,50 per maand
 • onbeperkt deelname aan cursussen
 • Incl. Specials Excl bootcamps
 • Alle La Pasion Socials

Betaling

De bevestiging van je inschrijving en de factuur ontvang je per mail. Bij betaling per bankoverschrijving of contant graag het bedrag voor aanvang van de les voldoen op rekeningnummer NL11 RABO 0325 8473 98 t.a.v. Total Dance o.v.v. naam en factuurnummer.

Vraag een proefles aan of bezoek ons gedurende de open dagen

Iedereen kan leren dansen maar bij Total Dance leer je veel meer dan alleen dat; je leert je maximaal plezier halen uit je dans. Wij geloven echter dat dans nog veel meer kan doen. Ben jij hier benieuwd naar? Ontdek het gedurende de salsa, kizomba of bachata les in Breda. Je schrijft je gemakkelijk in via onze website. Wil je liever een keer langskomen of heb je andere vragen waarbij we je van dienst kunnen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of stuur een mailtje naar info@totaldance.nl. Het team van dansschool Total Dance in Breda staat voor je klaar en helpt je graag verder! 

Salsa Bachata of Kizomba leren dansen?

Schrijf je vandaag in en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!