Skip to content

Dance Workout - Merengue Fusion

Indruk van de Cursus

Latin Dance Workout Merengue Fusion Reggaeton Salsa Bachata Afrohouse AfroPop

Dansen & Sporten

Dans, sport en Zumba gecombineerd in een cursus, genaamd ‘Merengue Fusion’.  Deze cursus biedt een leuke, uitdagende manier om in vorm te blijven, waarbij je calorieën verbrandt en tegelijkertijd geniet van het leren van diverse dansstijlen zoals Reggaeton Afrohouse, Afro Pop, Salsa, Bachata en Merengue. Met een focus op individuele prestaties, is het de perfecte manier om te sporten, nieuwe dansvaardigheden te leren en jezelf uit te dagen! 

 

Zonder danspartner

In onze “Merengue Fusion” cursus heb je geen danspartner nodig, wat ideaal is voor iedereen die zelfstandig nieuwe dansstijlen wil leren. Deze solo-aanpak biedt de vrijheid om op eigen tempo te dansen en je vaardigheden individueel te ontwikkelen. Het is een perfecte gelegenheid om zelfvertrouwen op te bouwen en jezelf te verliezen in de muziek, terwijl je toch deel uitmaakt van een energieke en ondersteunende groep. Ervaar de unieke voldoening van dansen zonder partner in onze levendige en bevrijdende cursus.

Reggaeton Salsa Bachata Afrohouse Merengue Zumba Totaldance Breda
latin dance workout merengue fusion groep

Diversiteit in Dansstijlen

“Onze ‘Merengue Fusion’ cursus blinkt uit in diversiteit, met dansstijlen variërend van de energieke Reggaeton, Afrohouse en Afro Pop tot de sensuele Salsa en Bachata, aangevuld met de levendige Merengue. Deze mix biedt een unieke kans om verschillende culturen te ervaren en je dansrepertoire uit te breiden. Bovendien is het een fantastische manier om op een leuke en dynamische wijze aan je conditie te werken en mogelijk af te vallen. De combinatie van snelle ritmes en bewegingen zorgt voor een effectieve workout terwijl je danst. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden, garandeert deze cursus een afwisselende en inspirerende danservaring, vol ontdekking en plezier, en biedt het de extra bonus van een gezonde lichaamsbeweging die kan bijdragen aan gewichtsverlies.”