Skip to content

Cursus Bachata

Docenten: Fabienne & Miguel

Onze Bachata beginnerscursus is de perfecte manier voor mensen zonder danservaring om kennis te maken met de opwindende wereld van de dans. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden terwijl je leert hoe je de sensuele en romantische Bachata-dans uitvoert.

Bij onze cursus ligt de nadruk vooral op dansplezier. Je zult de basisbeginselen van de Bachata-dansstijl onder de knie krijgen, inclusief de belangrijkste bewegingen en technieken. We besteden ook aandacht aan de muzikaliteit van de Bachata, zodat je het ritme van de muziek beter kunt voelen en je dansen kunt verbeteren.

Onze lessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook leuk en interactief, met veel mogelijkheden om nieuwe vrienden te maken en samen te dansen. We zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt op de dansvloer en dat je plezier hebt terwijl je leert.

Dus als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende manier om te leren dansen, is onze Bachata beginnerscursus de perfecte keuze. Meld je vandaag nog aan en ontdek de opwindende wereld van Bachata met plezier!

Let op! Les 1 Niveau improvers staat in het teken van Bachata Rueda!!!

.

Startdatum

Do 11 Apr

Lesdag

Donderdag

105,00

Clear


Misschien vind je deze cursus ook leuk