FEESTEN EN SPECIALE GELEGENHEDEN

 

Ben je op zoek naar dansactiviteiten voor jouw (bedrijfs)feest of een speciale gelegenheid? Dan ben je bij TotalDance aan het juiste adres. Neem contact met ons op en vertel ons jouw wensen, dan maken wij een arrangement op maat!

Vrijgezellenfeest

Total Dance Vrijdansavond in Breda 1

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Bij TotalDance bieden we verschillende arrangementen voor een vrijgezellenfeest. Wil je een specifieke dansstijl of juist van alles wat? Dat kan! Wil je voor iedereen een eigen danspartner? Dat regelen we! Willen jullie een hapje en een drankje tussendoor? Ook geen probleem! Er is veel mogelijk dus neem snel contact contact met ons op

Willen jullie een leuke dans om jullie trouwfeest mee te openen? De ervaren leraren bij TotalDance kunnen jullie daarbij helpen. Samen met jullie maken we een choreografie die op jullie afgestemd is zodat jullie kunnen stralen op de dansvloer. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Openingsdans

Total Dance Vrijdansavond in Breda 1

(Bedrijfs)feest of Beurs

Total Dance Vrijdansavond in Breda 1

Wil je aan je (bedrijfs)feest een Latin thema hangen? Of wil je je beurs of bedrijfsevenement verrijken met een warme Latin ambiance? TotalDance kan voorzien in muziek, dansdemonstraties en workshops.  Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

BEDRIJFSUITJE OF FEEST?

Verrassende sfeerbrenger op je uitje of feest?

Neem vandaag nog contact met ons op!

OPENINGSDANS

Openingsdans, Totaldance kan u daar zeker mee helpen.

Leren dansen?

Start met de cursus en ervaar het plezier en de gezellige sfeer van het dansen!