Coronanieuws: Tot nader bericht zijn alle danslessen uitgesteld

Beste allemaal,

Het nieuws rondom het corona virus zal jullie niet ontgaan zijn. Als dansschool voelen wij ons medeverantwoordelijk voor de gezondheid van onze cursisten, onze gasten en ons eigen personeel. We houden de ontwikkelingen van het virus daarom ook nauwlettend in de gaten en voeren binnen de dansschool regelmatig overleg over mogelijke maatregelen.

Als dansschool nemen wij de sociale gemeentelijke beperkingen van Breda in acht. Daarnaast houden wij ons aan de maatregelen die ’t Kraaienest zelf neemt en aan de regels van het RIVM.

Onze lessen worden momenteel gegeven in een sociaal cultureel centrum waar vele mensen samenkomen. Tevens vanwege de fysieke aard van dansen lijkt het ons beter de lessen voor onbepaalde tijd niet door te laten gaan. Zodra het weer verantwoord is zullen we de lessen uiteraard weer hervatten.

Binnenkort gaan wij in overleg met ‘t Kraaienest kijken hoe wij de continuïteit van de lessen kunnen waarborgen.

De komende tijd willen wij jullie verzoeken regelmatig de e-mail en Facebook in de gaten te houden voor meer informatie. We gaan jullie via deze kanalen regelmatig een update geven over de stand van zaken.

Voor eventuele vragen verzoeken we jullie deze per mail te stellen, deze houden wij de komende periode nauwlettend in de gaten.

Namens de dansschool wensen wij jullie veel sterkte en gezondheid toe! We hopen zo snel mogelijk weer onze hobby en passie met jullie te kunnen delen. We missen jullie enthousiasme en gezelligheid nu al!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.