Skip to content

Wintercursus Salsa Cubana Techniek, flow & bodymovement – Maandag

In onze Salsa Cubana techniek, flow en bodymovement geven we onze cursisten na het afronden van de Salsa Cubana Improvers de mogelijkheid om een deepdive te maken in de techniek van de Salsa Cubana.

“Technieklessen? Zijn dit dan strenge en moeilijke lessen?” Nee hoor, we zouden geen Total Dance zijn als we geen plezier zouden hebben in onze lessen. We zullen je gedurende de lessen tips en tricks geven die je overal in je dans kan toepassen. Ook zal je merken dat je meer in controle raakt van je lichaam, het leid- en volgwerk en zullen sommige figuren zelfs gemakkelijker aanvoelen!

Deze cursus bestaat uit 3 lessen van elk een uur waarbij de eerste helft van een les bestaat uit solo oefeningen om op deze manier je techniek aan te scherpen en flow & bodymovement bewust toe te kunnen passen. De tweede helft van elke les zal bestaan uit het toepassen van de techniek in bekende figuren van de eerder gevolgde cursussen om het vervolgens in je eigen stijl te kunnen toepassen.

In tegenstelling van wat je van ons gewend bent in de reguliere lessen, zal je dansen met je vaste danspartner. We zullen ook niet van partner wisselen tot in de laatste 5 á 10 minuten van de les. Tevens zullen de docenten niet mee rouleren om zo de volledige aandacht aan zowel de leiders als aan de volgers te kunnen bieden. Ondanks dat de lessen voor de helft uit solo-technieken bestaan, is het dus aan te raden om je met een danspartner aan te melden. Mocht je geen danspartner hebben, neem dan eerst contact op zodat we gezamenlijk op zoek kunnen gaan naar een oplossing.

Dus als je op zoek bent naar het bewust in controle zijn van je lichaam, bodymovement en klaar bent om je dans naar een nog hoger niveau te brengen, is onze Salsa Cubana Techiek, flow & bodymovement de perfecte keuze. Meld je vandaag nog aan!

Data

04-12-2023 l 11-12-2023 l 18-12-2023

Niveau

Fun, Improvers, Intermediate, Advanced

Lesdag

Maandag

Tijd

20:00-21:00

30,00

nog 5 plekken beschikbaar