Skip to content

Ontwikkel je salsa vaardigheden en dans met plezier!

Cursus Salsa LA Beginners- Den Bosch-Woensdag

Docenten: Miguel & Linde

Onze Salsa Cursus voor Beginnende Dansers is ontworpen om je de basis van deze populaire Latijns-Amerikaanse dansstijl te leren. Tijdens deze cursus zul je de meest essentiële salsa-moves leren en de juiste technieken ontwikkelen om op de ritmes van de muziek te dansen.

Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden en je helpen bij het ontwikkelen van een gevoel voor ritme en het vinden van de juiste balans in de dans. Je leert ook hoe je met een partner kunt dansen en hoe je de leiding kunt nemen tijdens het dansen.

De cursus is verdeeld over 10 lessen en biedt je de mogelijkheid om de technieken die je hebt geleerd te oefenen en te verfijnen. Tijdens de lessen leer je verschillende danscombinaties en zal je zelfvertrouwen opbouwen op de dansvloer.

De Salsa Cursus voor beginnende dansers is geschikt voor iedereen die graag wil leren dansen en geen ervaring heeft met salsa. Het is ook ideaal voor koppels die samen willen dansen en hun relatie willen verrijken door middel van dans.

Startdatum

13-09-2023

Niveau

Beginners

Lesdag

Woensdag

Tijd

20:00-21:00

95,00