Skip to content

Cursus Bachata Improvers – Donderdag

Docenten: Fabienne en Miguel

Onze Bachata cursus improvers is de perfecte keuze voor iedereen die zijn of haar Bachata-vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden bij het verbeteren van je Bachata-dansstijl en je leren hoe je de verschillende bewegingen en technieken nog beter kunt uitvoeren.

Maar het gaat niet alleen om het ontwikkelen van je vaardigheden. Bij onze cursus ligt de nadruk vooral op dansplezier. We willen dat je niet alleen leert hoe je de Bachata danst, maar ook dat je ervan geniet en plezier hebt op de dansvloer.

Onze uitleg is helder en duidelijk, zodat je de bewegingen en technieken beter begrijpt en je dansen er soepeler en eleganter uitzien. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je kunt ontspannen terwijl je danst.

Onze lessen zijn ook leuk en interactief, met veel mogelijkheden om nieuwe vrienden te maken en samen te dansen. We bieden verschillende technieken en combinaties aan om je te helpen je dansstijl te verbeteren en te verfijnen.

Kortom, onze Bachata cursus voor beginnende dansers met ervaring is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende manier om je dansvaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben op de dansvloer.

Startdatum

14-09-2023

Niveau

Improvers

Lesdag

Donderdag

Tijd

20.00 – 21.00

95,00

nog 24 plekken beschikbaar


Misschien vind je deze cursus ook leuk